MUFFINS DE CIVADA I TROSSETS DE XOCOLATA
Comencem el mes de maig, amb una recepta vegetariana de muffins de civada amb trossets de xocolata. Super ràpids de fer, sense sucre i boníssims. Aquesta mateixa recepta que us proposem, pot fer-se amb diferents fruites i fruits secs, en comptes de xocolata, ja que la base serà la mateixa.
Un deliciós esmorzar o berenar per fer per tota la família! Esperem que us agradin!
INGREDIENTS
Preparació:
1. Preescalfem el forn i alhora barregem tots els ingredients en un bol. Untem els motlles de magdalenes o gotets d'alumini amb una mica de margarina. De mica en mica anirem omplint ¾ de motlle amb la barreja que hem preparat. Si vols pots afegir-hi uns quants trossets de xocolata per sobre ( a part dels que ja hi haurà per dintre).
2. Finalment els introduirem al forn a 170º uns 18 minuts més o menys. Per saber si estant al punt pots punxar-los amb palet i si surt net, és que ja els tens a punt.
Esperem que us agradin!